BON Adisyon: Kolay Adisyon POS Yazılımı ile Tanışın!

  • Blog
  • BON Adisyon: Kolay Adisyon POS Yazılımı ile Tanışın!
BON Adisyon: Kolay Adisyon POS Yazılımı ile Tanışın!

Teknolojinin gelişmesiyle beraber işletmelerinizdeki adisyon, stok, şube, personel, cari yönetimi ve QR menüler, BON ile bir arada sunuluyor!

Günümüz teknoloji çağında eski nesil adisyon sistemleriyle işletmeleriniz için birçok konuda detaylı takibi sağlamanız nerede imkansız bir hal alıyor. Geliştirilen uygulamalarla beraber hepsini ayrı ayrı olarak takip etseniz de karmaşıklıklar sonucunda hedeflediğiniz ve istediğiniz verimli sonuçlara maalesef ulaşamayabiliyorsunuz. İşte bu gibi sıkıntılı durumlarla karşılaşmamanız için BON, en büyük yardımcınız olmaya hazırlanıyor!

BON Adisyon ile Tanışmaya Hazır Mısın?

BON ile adisyondan ürün bilgisine, stok kontrolünden personel yönetimine ve bunların çok daha fazlasına hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmanız mümkün oluyor. BON’un sunduğu birbirinden özel yeniliklerle beraber lisanslar, cihaz sınırlamaları ve alışılmışın dışındaki sözleşmelerden kolayca kurtulmanız mümkün! Sadece birkaç dokunuşla müşterilerinizin siparişlerini kolayca yöneterek aksiyon almanızı sağlar. Bu sayede siparişler hızlı ve kolayca hazırlanır ve müşteri memnuniyetinin en üst düzeye çıkarılmasında BON’un farkını kolayca hissedebilirsiniz.

Kullanımı Kolay Çok Konseptli Adisyon

Herkesin kolayca erişebileceği çoklu konsept Adisyon çözümüyle karşımıza çıkan BON, sıradan hale gelen pek çok sistem sağlayıcının aksine BON Asistan ile işletmenizin performansının artış göstermesine yardımcı olur. Stok ve satış tahmini, gecikmiş sipariş takibi ve diğer raporlarla şirket içi verimliliğinin artması için neler yapacağınızı kolayca analiz etmeniz için detaylı sonuçları ortaya çıkarır.

Minimal Tasarım: Kolay Kullanım

BON , akıllı telefon, dizüstü ya da masaüstü bilgisayar ve tablet bilgisayar fark etmeksizin herkesin her cihazdan kolayca kullanabilmesi için tasarlandı. Ekstra eğitim gerektirmeden doğrudan kullanılabilir arayüzüyle her an ulaşılabilir oluyor. Verilerinizi istediğiniz yerden kontrol edebilir, birden çok şubenizi istediğiniz yerden kolayca yönetmenin keyfini çıkarmanızı sağlar.  

Limit Yok: Bulutun Gücüyle Tanışın

BON'un güçlü bulut teknolojisi sayesinde işletmeniz için altyapı, bakım, yenileme veya özel cihaz satın almayı düşünmezsiniz. Mekanınızı internet erişimi olan herhangi bir cihazdan hızlı ve sorunsuz bir şekilde yönetebilirsiniz.

Hantal adisyonlar yazılımlarını geri bırakın, bulutun gücüyle tanışın! Minimal tasarımı sayesinde göz yormayan ve herkes tarafından kolayca kullanılabilecek bir yapıyı sizlerle buluşturur!

BON Adisyon hakkında merak ettiğiniz sorular hakkında daha detaylı bilgi almak buradaki bağlantıya tıklayarak hemen üye olun!